Dağkent Kıroğlu Eğitim ve Sağlık Vakfı İlkokulu

WEB https://dagkentkirogluilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Dağkent Mahallesi Merkez / BOLU
VİZYON : EĞİTİM VE ÖĞRETİM YOLUNDA EN İYİ KALİTEYİ YAKALAYARAK,BAĞIMSIZ ÇALIŞABİLEN,ELEŞTİREL DÜŞÜNCE VE ULUSLARARASI BAKIŞ SAHİBİ YARATICISORAN-SORGULAYAN ARAŞTIRMACI,OKUL İÇİNDE EDİNDİĞİ BİLGİLERİ DIŞ DÜNYADAKİ GERÇEKLERLE BİRLEŞTİREBİLEN BİREYLER YETİŞTİRMEKTİR.
MİSYON : BİRLİK,BERABERLİK VE KARDEŞLİK İÇİNDE ,SEVGİ,SAYGI VE HOŞGÖRÜ SAHİBİ,ATAÜRK İLKE VE İNKİLAPLARINI ÖZÜMSEYEN,ÜLKEMİZİDAİMA İLERİ GÖTÜRMEYİ AMAÇ EDİNEN,HAKLARINI VE SORUMLULUKLARINI BİLEN,BİLGİLİ,GÖRGÜLÜ,AHLAKLI,BECERİKLİ VE ÇAĞDAŞ BİREYLER YETİŞTİRMEKTİR.
BAŞARILAR :

Yabancı Dil :
Isınma : KALORİFER
Servis :
Ulaşım : Dağkent Mahallesi ve Karaköy-TOKİ bölgesine Belediye Otobüsleri ve Abant istikametine giden minibüsler her 20 dakikada bir çalışmaktadır.
Yerleşim Yeri : Okul İl merkezine 6 Km. Mesafede bulunan Dağkent Mevkii ve Mahallesinde Bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulun bulunduğu Dağkent Bölgesi ve Mahallesinin Bolu İl merkezine uzaklığı 6 Km.dir.Okul D-100 Karayolu üzerinde ve İstanbul istikametindedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :